Vyno skaidrintojas 50L

5.00

Išparduota

Profesionalus baltųjų ir raudonųjų vynų, sulčių ir distiliato skaidrintojas po distiliavimo. Komplekte yra silikagelis ir želatina, gaunama "rūgštiniu" metodu ("Clarowin 2"). Naudojimo instruciją rasite pakuotėje. sudėtis: silicio dioksidas sol 35ml želatina + 7R (Klarovin2) Panaudojimas 1 Po fermentacijos užbaigimo skystį esantį virš mielių nuosėdų nupilti, švelniai išmaišyti norint pašalinti dujų likutį. 2 Į vyną įpilti koloidinį silicį proporcijomis 7 ml. į 10 litrų vyno ir švelniai užmaišyti. 3 Po to įdėkite želatiną prieš tai ištirpdytą 50 ml. šilto vandens. Želatinos kiekis 1,4 g (pusė šaukštelio) į 10 litrų vyno. Viską išmaišyti. 4 Skaidrinamą vyną palikti 15-20 laipsnių temperatūroje 24 valandoms. 5 Po visiško išskaidrinimo vyną nupilti nuo nuosėdų.

Likutis :
  • 0
Kategorija :
Dalintis:

Susisiekite