Profesionalus baltųjų ir raudonųjų vynų, sulčių ir distiliato skaidrintojas po distiliavimo. Komplekte yra silikagelis ir želatina, gaunama "rūgštiniu" metodu ("Clarowin 2"). Naudojimo instruciją rasite pakuotėje. sudėtis: silicio dioksidas sol 35ml želatina + 7R (Klarovin2) Panaudojimas 1 Po fermentacijos užbaigimo skystį esantį virš mielių nuosėdų nupilti, švelniai išmaišyti norint pašalinti dujų likutį. 2 Į vyną įpilti koloidinį silicį proporcijomis 7 ml. į 10 litrų vyno ir švelniai užmaišyti. 3 Po to įdėkite želatiną prieš tai ištirpdytą 50 ml. šilto vandens. Želatinos kiekis 1,4 g (pusė šaukštelio) į 10 litrų vyno. Viską išmaišyti. 4 Skaidrinamą vyną palikti 15-20 laipsnių temperatūroje 24 valandoms. 5 Po visiško išskaidrinimo vyną nupilti nuo nuosėdų.