Vyno skaidrinimo priemonė Klarowin Turbo 2 - kizelzolis+chitozans

2.81

Klarowin Turbo 2 yra dviejų komponentų, efektyvi ir greitai veikianti priemonė vynams ir misai skaidrinti.

Du ingredientai – silicio dioksido tirpalas ir chitozanas efektyviai šalina įvairaus tipo drumstumą

Visų rūšių vynams, cukraus mišiniams ir grūdų misai – priemonė gali būti naudojama baltiesiems, rožiniams ir raudoniesiems vynams, taip pat misoms.

Suveikia per 24 valandas – priemonė greitai nuvalo ir pašalina drumstumą vos per 24 valandas.

Skirta 25 L – pakuotės užtenka 25 L vyno skaidrinimui.

Lengva naudoti – Klarowin Turbo 2 naudojimas paprastas ir nesukelia jokių problemų.

 

Rinkinį sudaro komponentas A - kizelzolis (silicio tirpalas), neigiamai įkrautas, ir komponentas B - chitozano tirpalas, teigiamai įkrautas, turintis platų kompleksonų poveikį.

 Naminiai vynai ne visada skaidrūs, todėl gali prireikti jų skaidrinimo. Dažnai gali būti sunku nustatyti drumstumo tipą. Jis gali atsirasti dėl drumstumo, kurį sukelia teigiamai įkrautos dalelės (pvz., baltymai), neigiamai įkrautos (pvz., polifenoliai) arba kiti organinės kilmės junginiai. Dviejų komponentų priemonės naudojimas užtikrina visų rūšių drumstumo pašalinimą iš vyno ir košės.

Kaip naudoti:

Po fermentacijos nupilkite virš nuosėdų esantį skystį ir kruopščiai išdujinkite (CO2 perteklius pailgintų skaidrinimo laiką). Įpilkite komponento A (silicio dioksido tirpalo) tokiu kiekiu, kuris proporcingas nuskaidrinto skysčio kiekiui (turinio pakanka ne daugiau kaip 25 l). Tada viską švelniai maišykite apie 10 sekundžių ir atidėkite 1 valandai. Praėjus šiam laikui, įpilkite komponento B (chitozano tirpalo) tokiu kiekiu, kuris proporcingas skysčio kiekiui (turinio užtenka daugiausiai 25 L skysčio). Švelniai maišykite apie 10 sekundžių. Palikite apie 24 valandas. Tada nupilkite skystį iš nuosėdų.

Likutis :
  • 17
Kategorija :
Dalintis: