Turbo viskio mielės - „Biowin“

3.00 3.40
12%

Viskio mielės



Dalintis:

Turbo viskio mielės - „Biowin“

 Aktyvios negazuotos mielės yra labai alkoholizuojančios mielės, kurios toleruoja aukštą temperatūrą. Turbinės mielės daugiausia naudojamos javų (miežių, rugių, kviečių, kukurūzų, ryžių) fermentacijai.

 būdingas naminio viskio skonis.

Pagrindo paruošimas:
Ant misos, suskystintos alfa-amilaze, paviršiaus (pvz., 4,5 kg grūdų, 15–18 l vandens), atvėsintos iki kambario temperatūros, pabarstyti paketėlio turinį. Po 15 minučių kruopščiai sumaišykite, įpilkite maždaug 2 kg cukraus ir fermentuokite 20–28 ° C temperatūroje. Praėjus 3–5 dienoms, galite įpilti kitą maždaug 1–1,5 kg cukraus porciją ir tęsti fermentaciją, kol nustos išsiskirti CO2. Pasibaigus fermentacijai, skystis iš nuosėdų dekantuojamas ir du kartus distiliuojamas. Distiliatus laikykite vėsioje, tamsioje vietoje. Norėdami sustiprinti aromatą, įpilkite ąžuolo drožlių.     

 

Porcija 25 l.

svoris 23g