Naujas, geresnis Turbo Torpedo distiliavimo mielių receptas 5-7 dienas, leidžiantis gauti iki 21% alkoholio.
Fermentacija iki 21 % alkoholio – naujas mielių ir terpės mišinys leidžia pasiekti aukštą slopinimo lygį iki 21 %.
Cukrus, grūdams ir bulvėms – Turbo torpedo mielės 5-7 dienas efektyviai fermentuoja įvairias žaliavas: cukrų, vaisius, kukurūzus, miežius, rugius, kviečius, bulves, melasą.
Fermentacija per 5-7 dienas – laikas, kurio mielėms reikia surūgti 6 kg cukraus, yra 5-7 dienos 20-25°C temperatūroje.
Porcija 6-9 kg cukraus – cukraus dozę pasirinkite priklausomai nuo alkoholio koncentracijos, kurią norite gauti raugintame mišinyje.
25 L preparato - viena pakuotė Turbo Torpedo mielių 5-7 dienoms, užtenka paruošti 25 L preparato.
Kaip naudoti:
Pasirinkite fermentacijos variantą (žr. lentelę). Inde, priklausomai nuo norimo alkoholio kiekio, ištirpinkite atitinkamą cukraus* porciją nurodytame kiekyje drungno 30°C vandens.
Tada supilkite visą maišelio turinį ir gerai išmaišykite.
Supilkite skystį į balioną arba fermentacijos indą ir užpildykite jį kambario temperatūros vandeniu iki 25 litrų.
Sumontavę fermentacijos vamzdelį, tirpalą fermentuokite 20-25°C temperatūroje lentelėje nurodytą dienų skaičių.
Norint pasiekti geriausią efektą, po fermentacijos rekomenduojame patikslinti nustatymą.
*nustatymams, kuriuose yra daugiau nei 7 kg cukraus, antrą cukraus porciją atsargiai įpilkite po 48 valandų.
Dėmesio:
Mišinys suputos, todėl geriausia įberti apie 100g cukraus ir palaukti, kol putos nuslūgs, tada suberti likusį cukrų.