Sumažinti – rūgštingumą reguliuojanti medžiaga

1.50

Jei gaminate ir mėgstate naminius vynuogių ir vaisių vynus, tuomet, kaip ir kiti vyndariai, dažnai kovojate su per didelio misos ir gėrimų rūgštingumo problema. Taigi susipažinkite ir pradėkite naudoti Redukvas® – universalią priemonę, kuri padės efektyviai reguliuoti rūgštingumą, nereikės per daug skiesti sulčiū. Su Redukwas® lengvai gausite geresnės kokybės vyną su tinkamai subalansuotu rūgštingumu. 

 

  • Tikslus rūgštingumo mažinimas – naudodami Redukvas® švelniai optimizuosite bendrą misos / vyno iš vynuogių ar kitų vaisių kokybę ir pritaikysite jos vertes pagal savo lūkesčius. 
  • Subalansuotas vaisių skonis ir aromatas –  Redukwas® yra idealus būdas gauti tinkamo rūgštingumo lygio vyną, išlaikant norimą aromatą ir skonį. 
  • Švelnus rūgštingumo mažinimas – Redukwas® neutralizuoja natūraliai vaisiuose esančias rūgštis ir švelniai sumažina rūgštingumą daugiausiai 2 g/l (paketėlio turinį pridedant iki 10 l).
  • Efektyvumas – viena Redukvas® pakuotė leidžia sumažinti rūgštingumo lygį nuo 10 iki 20 litrų. 
  • Naudojimo paprastumas  kiekvienam –  Redukvas® yra paprastas būdas sumažinti  vyno rūgštingumą, kurį įvertins tiek patyrę vyndariai, tiek pradedantys mėgėjai. 

 

Pasirūpinkite geriausiu įmanomu savo kuriamo vyno skoniu ir aromatu – naudodami Redukwas® (maistinį kalcio karbonatą) galite profesionaliai reguliuoti misos ir jau paruoštų gėrimų rūgštingumą. 

Optimalus vyno rūgštingumas turėtų būti 6-10 g/l. Dažnai naudojamas rūgštingumo mažinimo būdas – skiedimas vandeniu, tačiau toks veiksmas pablogina vyno kokybę, o kuo daugiau vandens įpilama, tuo labiau prarandami kvapai ir skoniai. 

 

Padovanokite sau ir kitiems vyno mėgėjams tobulą ragavimo patirtį.  Su Redukvas® tai greita ir paprasta. Viename paketėlyje yra 15 g Redukwas®, kuris leidžia švelniai sumažinti rūgštingumą iki 20 L misos (vyno).

 

Kaip naudoti: 

Ištirpinkite Redukwa® 50 ml vandens, supilkite į misą (vyną) ir gerai išmaišykite. Po 24 valandų misą nupilkite nuo nuosėdų.

Į 10 l misos pridėjus 6-7 g Redukvasu® (kaip ir viso Redukvasu paketėlio iki 20 l), rūgštingumas sumažės 1 g/l. 

Pastaba: Būkite atsargūs ir neperdozuokite rekomenduojamos dozės.

Dalintis: