Jei gaminate ir mėgstate naminius vynuogių ir vaisių vynus, tuomet, kaip ir kiti vyndariai, dažnai kovojate su per didelio misos ir gėrimų rūgštingumo problema. Taigi susipažinkite ir pradėkite naudoti Redukvas® – universalią priemonę, kuri padės efektyviai reguliuoti rūgštingumą, nereikės per daug skiesti sulčiū. Su Redukwas® lengvai gausite geresnės kokybės vyną su tinkamai subalansuotu rūgštingumu.
Pasirūpinkite geriausiu įmanomu savo kuriamo vyno skoniu ir aromatu – naudodami Redukwas® (maistinį kalcio karbonatą) galite profesionaliai reguliuoti misos ir jau paruoštų gėrimų rūgštingumą.
Optimalus vyno rūgštingumas turėtų būti 6-10 g/l. Dažnai naudojamas rūgštingumo mažinimo būdas – skiedimas vandeniu, tačiau toks veiksmas pablogina vyno kokybę, o kuo daugiau vandens įpilama, tuo labiau prarandami kvapai ir skoniai.
Padovanokite sau ir kitiems vyno mėgėjams tobulą ragavimo patirtį. Su Redukvas® tai greita ir paprasta. Viename paketėlyje yra 15 g Redukwas®, kuris leidžia švelniai sumažinti rūgštingumą iki 20 L misos (vyno).
Kaip naudoti:
Ištirpinkite Redukwa® 50 ml vandens, supilkite į misą (vyną) ir gerai išmaišykite. Po 24 valandų misą nupilkite nuo nuosėdų.
Į 10 l misos pridėjus 6-7 g Redukvasu® (kaip ir viso Redukvasu paketėlio iki 20 l), rūgštingumas sumažės 1 g/l.
Pastaba: Būkite atsargūs ir neperdozuokite rekomenduojamos dozės.