Restart vyno mielės

2.50

Restart vyno mielės, labai aktyvios vyno mielės: Rekomenduojama iš naujo paleisti sustabdytą fermentaciją.Saccharomyces cerevisiae bayanus mielės gali būti naudojamos ir pirminei, pagrindinei fermentacijai, skirta šviežių vaisių baltūjų ir raudonūjų vynų fermentacijai. Skirta 20-50 litrų misos. Mielės turi būti maišomos į nedidelį kiekį truputi pasaldinto ir šilto (30 ° C) vandens 1:10, po 20 minučių, kada matysite kad mielės suputojo įterpti jas į misą ir sumaišyti. Dėmesio: Temperatūra tarp misos ir mielių skirtumas neturėtų viršyti 10 ° C. Kilmės šalis: Švedija. Visada rekomenduojame naudoti mielių maistines medžiagas.

Likutis :
  • 20
Kategorija :
Dalintis: