Raudonojo vyno rinkinys iš savo sūlčių

10.00 12.10
17%

Išparduota

Aprašymas

Raudonojo vyno rinkinys iš savo sūlčių.

  • 1.Pakelis: Džiovintas pektoenzimasyra fermentinis preparatas, palengvinantis vaisių sulčių paruošimą. Pridedant pektoenzimo, vaisiaus struktūra atsilaisvina, o tai vėlesnėse stadijose skatina gerą skysčio skaidrumą. Šio produkto pranašumas yra tas, kad laikant kambario temperatūroje jis išlaiko pastovų aktyvumą.Svarbios savybės: Svoris 6 g.,10-20 kg vaisių, Lengvesnis sulčių spaudimas ir vyno skaidrinimas.
  • 2. Pakelis: Universali maistinių medžiagų terpė mielėms, visų tipų vynams, 10 gramų skirta 20-25 litrams misos. Maistinės mielių medžiagos įterpiamos į misą prieš sudedant,(įterpiant) mieles. Šio mišinio sudėtyje yra fosforo ir azoto junginiai (diamonio fosfatas) ir vitaminas B1. šie junginiai pagerina mielių augimą, pagerina fermentaciją. Kilmės šalis: Švedija.
  • 3. Pakelis: Aktyvios vyno mielės. LEVURES BAYANUS (IOC BAYANUS) SACCHAROMYCES CEREVISIAE BAYANUS.Prancūzijos štamas dažniausiai naudojamas pagrindinei fermentacijai, taip pat antrinei fermentacijai (RESTARTAVIMUI).Naudojamas baltųjų ir raudonųjų vynų gamybai išlaikant vaisių savybes. Naudojamas uogų vaisių vynams fermentuoti. Jos užtikrina greitą ir visišką cukraus transformaciją be nepageidaujamų šalutinių junginių.
  • 4. Pakelis: Taninas, tinka raudoniems vynams.Išlaiko natūralias savybes, tokias kaip kvapas, skonis ir spalva. Jis pasižymi labai geromis antioksidacinėmis savybėmis. Dozavimas: 0,5-2g / 10 l.
  • 5. Pakelis: Kalio metabisulfitas - išskirtinai gryno pavidalo, skirtas sąlyčiui su maistu. apsaugo Vyną nuo kenksmingų bakterijų, neleidžia prasidėti antrinei fermentacijai, apsaugo vyną nuo oksidacijos. Pakuotėje 10 g. Naudojimas: tinkamas produkto kiekis pridedamas į vyną, tada gerai išmaišykite. Dozavimas: 1 g / 10 litrų vyno Taip pat kalio metabisulfitas naudojamas įrangos kurią naudojate vyno išpilstymui, butelių į kuriuos bus pilstomas vynas sterializavimui (dezinfekcijai). Dozavimas: 10gr. metabisulfito į du litrus vandens.
  • 6. Pakelis: Skaidrintojas naudojamas po fermentacijos, gerai išmaišykite, kad pasišalintų vyne susikaupes angliesdioksidas. Pirma, pridėti paketėlio A turinį, švelniai išmaišyti ir palikti 2 valandoms. Praėjus šiam laikui, jūs turite pridėti paketėlio B turinį, švelniai išmaišyti ir palikti 24 valandoms nusistoti.

Receptą galite pasirinkti iš skyriaus receptai arba naudoti savo unikalų receptą.

Likutis :
  • 0
Kategorija :
Dalintis:

Susisiekite