Pektoenzimas 10 ml

2.15

Pektoenzimas 10 ml

  • Lengvesnis sulčių spaudimas - pektoenzimas sukelia vaisių struktūros atsipalaidavimą
  • Pridedamas pektoenzimas - palengvina vyno skaidrinimą pasibaigus fermentacijai.
  • Efektyvus - 10 ml pakuotės pakanka maždaug 50 kg vaisių
  • Buteliukas su užsegimu - leidžia laikyti produktą, o likusį panaudoti nepanaudotą vėliau.
  • Lengva naudoti - sumaišykite 100 ml vandens, supilkite vaisius, kaip nurodyta ant pakuotės, sumaišykite ir atidėkite

Namų vyno gamyba: sulčių spaudimas iki nustatymo ir skysčio klampumo sumažinimas, o tai padeda skaidrinti, taip pat sulčių spaudimas gėrimams dar niekada nebuvo toks lengvas! Pectoenzyme yra fermentinis preparatas, kuris palengvina vaisių sulčių išsiskyrimą, atlaisvindamas jų struktūrą, o tai vėlesniuose etapuose taip pat skatina gerą skysčio skaidrumą. Vienos 10 ml pakuotės pakanka maždaug 50 kg vaisių, tačiau nebūtina naudoti visos pakuotės vienu metu! Šio produkto pranašumas yra tas, kad jis išlieka pastovus ir tinkamas naudoti visą jo galiojimo laiką, kai laikomas kambario temperatūroje, o tai palengvina patogi pakuotė, t. Y. Buteliukas su uždarymu. Pektoenzimo naudojimas yra labai paprastas ir rezultatai pranoks jūsų lūkesčius! Mėgaukitės skaidrios spalvos vynu, kupinu skonio ir aromato, ir naudokite vaisius 100%, nešvaistydami juose esančių brangių sulčių! Pektoenzimas suskaido vaisiuose esančius pektinus, taip sumažindamas skysčio klampumą, ir teigiamai veikia skaidrinimosi procesą po fermentacijos.

Naudojimo instrukcijos:
susmulkintus vaisius užpilkite nedideliu kiekiu vandens (1–2 l 10 kg vaisių), esant 40 ° C temperatūrai uogoms ir 80 ° C temperatūrai obuoliams, kriaušėms, slyvoms, svarainiams. Kai vaisių masės temperatūra nukrinta iki 40 ° C, į juos įpilkite pektoenzimo, praskiesto 100 ml kambario temperatūros vandens. Viską gerai išmaišykite ir palikite uždengtą vėsioje vietoje 9-15 valandų. Praėjus šiam laikui, išspauskite sultis.

Sudedamosios dalys: pektolitinis fermentas

Likutis :
  • 4
Kategorija :
Dalintis: