Turbo X-Pure 21,3% mielės yra vienintelės mielės rinkoje, kurios fermentuoja iki 21,3% alkoholio. Naujoviškas produktas - Turbo X-Pure yra aukštos kokybės mielės, užtikrinančios aukštą atsparumą. Dėl didelio atsparumo alkoholiui naudojamas mielių ir maistinių medžiagų mišinys fermentuoja iki 21,3%
Novatoriškas produktas – Turbo X-Pure yra aukštos kokybės mielės, užtikrinančios aukštą atsparumą. Dėl didelio atsparumo alkoholiui naudojamas mielių ir maistinių medžiagų mišinys fermentuoja iki 21,3%!
Cukurui, vaisiams ir grūdams - specialiai sukomponuotas mišinys tinka įvairių žaliavų fermentacijai, todėl naudodami šias mieles galėsite sėkmingai paruošti tiek grūdų, tiek vaisių gėrimus!
Gryna fermentacija – rūgimo metu mielės neskleidžia nemalonių kvapų! Taigi jums nereikės jaudintis dėl nemalonaus kvapo patalpoje, kurioje saugote savo nustatymus!
25 L partijai - vienas Turbo X-Pure mielių paketėlis leis paruošti iki 25 L partijos.
Rekomenduojama fermentacijos temperatūra 20-25⁰C – tai optimali mielių veikimo temperatūra, užtikrinanti tinkamą fermentaciją per nurodytą laiką. Mėgstamo gėrimo paruošimas neturėtų būti problema!
Kaip naudoti:
Pasirinkite fermentacijos variantą (žr. lentelę). Pirmąją dalį cukraus supilkite į fermentacijos indą ir ištirpinkite atitinkamame drungno 25-30°C temperatūros vandens kiekyje. Tada supilkite visą maišelio turinį ir gerai išmaišykite. Paruoštą tirpalą fermentuokite lentelėje nurodytą dienų skaičių (pagal pasirinktą variantą), 20-25⁰C temperatūroje. Tinkamos fermentacijos temperatūros palaikymas yra būtina sąlyga norint pasiekti numatytą alkoholio kiekį aplinkoje.
* Jei nustatymuose yra daugiau nei 7 kg cukraus, po 24 valandų atsargiai įpilkite antrą cukraus porciją. Geriausia įberti apie 100g cukraus ir palaukti, kol putos nuslūgs – tada suberti likusį cukrų. Tai neleis nustatymui išsilieti.
Pastaba: mišinys suputos!