Dviejų komponentų, efektyvus ir greitai veikiantis misų skaidrintuvas. Po fermentacijos pašalina drumstumą ir likučius, kurie gali neigiamai paveikti galutinį produktą ir sukelti nepageidaujamą mielių poskonį. Klar Turbo Spirit idealiai tinka cukraus mišiniams ir misoms nuskaidrinti, nepažeidžiant galutinio alkoholio skonio. Vienos 65 g pakuotės užtenka iki 25 L skysčio nuskaidrinti, o laikas, kurio gaminiui reikia tam, yra tik... 24 valandos! Skiriamasis Klar Turbo Spirit bruožas yra jo paprasta sudėtis, kurią sudaro tik du ingredientai: A - kizelolis (silicio tirpalas) ir ingredientas B - chitozano tirpalas.
Kaip naudoti:
Po fermentacijos skystis turi būti nupiltas nuo nuosėdų ir kruopščiai išdujintas (CO2 perteklius pailgintų nuskaidrėjimo laiką). Įpilkite komponento A tokiu kiekiu, kuris proporcingas nuskaidrinto skysčio kiekiui (turinio pakanka daugiausiai 25 l skysčio). Tada švelniai maišykite 10 sekundžių ir palikite 1 valandai. Praėjus šiam laikui, įpilkite komponento B tokiu kiekiu, kuris proporcingas skysčio kiekiui. Švelniai maišykite apie 10 sekundžių.