Klar Turbo Spirit 25 L - 65 g

2.70

  • Cukraus rinkiniams ir grudų misai –  dvikomponentė, efektyvi ir greitai veikianti skaidrinanti priemonė Klaro Turbo Spirit, efektyviai pašalina drumstumą ir likučius po fermentacijos, kurie gali neigiamai paveikti galutinį produktą.
  • Jokio poveikio skoniui –  Klar Turbo Spirit yra neutrali priemonė, kurios naudojimas neturi įtakos galutiniam paruošto alkoholio skoniui.
  • 25 L per 24 valandas –  Klar nudžiugins jus savo veikimo greičiu – po fermentacijos drumstumui pašalinti užtrunka tik 24 valandas! Vienos 65 g pakuotės užtenka iki 25 L skysčio nuskaidrinti!
  • Dviejų komponentų –  verta pripažinimo, kad Klar Turbo Spirit susideda tik iš dviejų komponentų: A – kizezolio (silicio dioksido tirpalo) ir komponento B – chitozano tirpalo. Kai pasirenkate mūsų gaminį, jūs tiksliai žinote, ką pridedate!
  • Jis veikia koaguliacijos principu –  proceso metu agentas visiškai nusėda ant indo dugno, pašalindamas drumstumą ir nereaguodamas su misa. Dėl to jis neturi įtakos skoniui ir kvapui ir nelieka galutiniame produkte.

 

Dviejų komponentų, efektyvus ir greitai veikiantis misų skaidrintuvas. Po fermentacijos pašalina drumstumą ir likučius, kurie gali neigiamai paveikti galutinį produktą ir sukelti nepageidaujamą mielių poskonį. Klar Turbo Spirit idealiai tinka cukraus mišiniams ir misoms nuskaidrinti, nepažeidžiant galutinio alkoholio skonio. Vienos 65 g pakuotės užtenka iki 25 L skysčio nuskaidrinti, o laikas, kurio gaminiui reikia tam, yra tik... 24 valandos! Skiriamasis Klar Turbo Spirit bruožas yra jo paprasta sudėtis, kurią sudaro tik du ingredientai: A - kizelolis (silicio tirpalas) ir ingredientas B - chitozano tirpalas.

 

Kaip naudoti:

Po fermentacijos skystis turi būti nupiltas nuo nuosėdų ir kruopščiai išdujintas (CO2 perteklius pailgintų nuskaidrėjimo laiką). Įpilkite komponento A tokiu kiekiu, kuris proporcingas nuskaidrinto skysčio kiekiui (turinio pakanka daugiausiai 25 l skysčio). Tada švelniai maišykite 10 sekundžių ir palikite 1 valandai. Praėjus šiam laikui, įpilkite komponento B tokiu kiekiu, kuris proporcingas skysčio kiekiui. Švelniai maišykite apie 10 sekundžių.

 

Dalintis: