IOC BAYANUS mielės.
Aktyvios vyno mielės.
LEVURES BAYANUS (IOC BAYANUS) SACCHAROMYCES CEREVISIAE BAYANUS.
Prancūzijos štamas dažniausiai naudojamas pagrindinei fermentacijai, taip pat antrinei fermentacijai (RESTARTAVIMUI).
Naudojamas baltųjų ir raudonųjų vynų gamybai išlaikant vaisių savybes.
Naudojamas uogų vaisių vynams fermentuoti.
Jos užtikrina greitą ir visišką cukraus transformaciją be nepageidaujamų šalutinių junginių.
NAUDOJAMA:
ALKOHOLIO EFEKTYVUMAS
NAUDOTI.
Pagrindiniam vaisių misos vynų fermentavimui.
Ištirpinkite nepilną arbatinį šaukštelį cukraus ir sausas mieles šiltame 100 ml vandenyje, esant 30-35 ° C.
Mielių rehidracijos laikas 15-20 min.
Visada rekomenduojame naudoti mielių maistines medžiagas, BROWIN