IOC Bayanus mielės baltiems ir raudoniems vynams 5 gramai.

2.00

IOC Bayanus mielės baltiems ir raudoniems vynams  5 gramai.



Dalintis:

IOC BAYANUS mielės.

Aktyvios vyno mielės. 

 

LEVURES BAYANUS (IOC BAYANUS) SACCHAROMYCES CEREVISIAE BAYANUS.

 

Prancūzijos štamas dažniausiai naudojamas pagrindinei fermentacijai, taip pat antrinei fermentacijai (RESTARTAVIMUI).

Naudojamas baltųjų ir raudonųjų vynų gamybai išlaikant vaisių savybes.

 

Naudojamas uogų vaisių vynams fermentuoti. 

Jos užtikrina greitą ir visišką cukraus transformaciją be nepageidaujamų šalutinių junginių.

 

NAUDOJAMA:

  • Pagrindinė fermentacija,
  • Fermentacija žemoje temperatūroje
  • Paleiskite iš naujo, stimuliuokite lėtą ir nejudančią fermentaciją (paleiskite iš naujo)

 

ALKOHOLIO EFEKTYVUMAS

  • 1% alkoholio gaunama iš 16 g cukraus.
  • Didelis atsparumas alkoholiui iki 17,5% - 18%
  • Labai mažai putų.
  • Temperatūra 14-33 ° C. Optimali 22-28 ° C.

 

NAUDOTI.

Pagrindiniam vaisių misos vynų fermentavimui.

  • Baltasis vynas 5g / 25l
  • Raudonasis vynas 5g / 25l
  • Fermentacijos atnaujinimas (RESTARTAVIMAS) 10g / 25l

 

Ištirpinkite nepilną arbatinį šaukštelį cukraus ir sausas mieles šiltame 100 ml vandenyje, esant 30-35 ° C.

Mielių rehidracijos laikas 15-20 min.