Excellence STR mielės Baltiems ir Rožiniams vynams

2.30

„Excellence STR“ mielės tinka stiprių aromatų baltųjų ir rožinių vynų gamybai.

Mielėms būdinga didelė aromatinių esterių gamyba. Naudojant „Excellence STR“ sukuriami aromatiniai vynai, kuriuose vyrauja šviežios ir vaisinės natos, pavyzdžiui, tropiniai vaisiai, bananai, citrusiniai vaisiai.

dozavimas:
5 g / 25l

paruošimas:
„Excellence STR“ mieles užpilkite šiltu vandeniu, esant 25–35 ° C temperatūrai ir misai santykiu 1:10. Švelniai sumaišykite ir leiskite 20 minučių išbrinkti. Tada mišinį atvėsinkite, kad išvengtumėte šilumos smūgio, kuris galėtų trukdyti mielių veikimui. Tada palaukite 10 minučių ir galiausiai įterpkite paruoštą mišinį. Maksimalus misos ir paruošto mišinio temperatūros skirtumas neturi viršyti 7 ° C.
Vyno savybės:
Fermentacijos savybės:
- Alkoholio toleravimas: iki 15%.
- (alkoholio fermentacijos trukmė nuo 10 iki 14 dienų)
- Azoto suvartojimas: nuo mažo iki vidutinio
- Suderinamumas su žema temperatūra (nuo 12 ° C)
- Žemas lakiųjų rūgščių ir H2S kiekis.
- Optimalus drumstumas nuo 50 NTU.

Poveikis aromatui:
- Puikūs esterio produktai (gėlės, karamelės): Acetate d'isoamyle (bananas), Acétate d'hexyle (rožė), fenil-2-etanolis, Acétate d'hexyle (kriaušė) ...
- Gera A3MH tiolių ir 3MH (egzotiniai vaisiai, citrusiniai vaisiai)
- aromatinių, šviežių ir vaisinių vynų gamyba.


Prekės vaizdas gali skirtis nuo vaizdo paveikslėkija.

Daugiau informacijos gamintojo svetainėje:

https://www.lamothe-abiet.com/en/yeasts/excellence-str-en-gb-1

Likutis :
  • 15
Kategorija :
Dalintis: