„Excellence E2F“ - mielės putojantiems vynams ir sidrui

2.20

„Excellence E2F“ - mielės putojantiems vynams ir sidrui



Dalintis:

„Excellence E2F“ - mielės putojantiems vynams ir Sidrui

Štamas, pasirinktas putojančių vynų ir sidro gamybai tradiciniu būdu (bazinis vynas ir antroji alkoholinė fermentacija) ir sustojusiai fermentacijai atnaujinti. Nepaprastas fermentacijos pajėgumas ir aromatinis grynumas.

Savybės:
Alkoholio tolerancija iki 17%.
Darbo temperatūros diapazonas 8-30C

Dozavimas:
fermentacija: 5g / 25L
atnaujinant fermentaciją: 10g / 25L

Prekės vaizdas gali skirtis nuo matomo paveikslėlyje.

Daugiau informacijos gamintojo svetainėje:

https://www.lamothe-abiet.com/en/yeasts/excellence-e2f-en-gb-1