„Excellence® DS“ parenkamas dėl jo fermentinio ir organoleptinio potencialo. Jis puikiai tinka gaminti struktūrinius raudonus vynus su šviežių vaisių natomis . Jis atsparus alkoholiui iki 16% alkoholio, greitai implantuojasi ir gamina mažą lakiųjų rūgščių kiekį.
Dėl mažo SO 2 ir (slopinančių) vidutinės grandinės riebalų rūgščių gamybos, jis labai suderinamas su malolaktinėmis bakterijomis .
„Excellence® DS“ padidina šviežių vaisių natas, suteikia aromato gaivumo, pagerina tanino struktūrą, padidina spalvų stabilumą išskirdama polisacharidus ir pabrėžia gomurio ilgį ir tūrį.
Vyno savybės:
Fermentacijos savybės:
- Gerai fermentuojamas
- Alkoholio toleravimas iki 16 tūrio proc.
- Maža lakiųjų rūgščių gamyba
- Vidutinis azoto poreikis
- Geras suderinamumas su pieno rūgšties bakterijomis: žema SO2 ir vidutinės grandinės riebalų rūgščių gamyba
Organoleptinės savybės:
- Stiprina šviežių vaisių toną ir suteikia gaivių kvapų
- Pagerina kūno struktūrą
- Padidina vyno spalvų stabilumą - Padidina
burnos sodrumą ir prailgina skonį
Dozavimas:
5 g / 25L
Pakuotės vaizdas gali skirtis nuo matomos paveikslėlyje.
Daugiau informacijos gamintojo svetainėje: