Mielės ENARTIS FERM EZFERM 5G

2.00

Išparduota

Mikrobiologinės charakteristikos Deformacijų: Saccharomyces cerevisiae + Saccharomyces bayanus , atrankos Enartis Puikus gebėjimas dominuoti gamtos mikrobiologinią flora ( žudikas faktoriaus ). alkoholio tolerancija, iki 17% Optimali fermentacijos temperatūra 12-34° C. Labai greitos pradžios fermentaciją. Žema azoto ir deguonies gamyba. Vynininkystės poveikis mažai putoja ir mažai tikėtina, kad susidarytų SO2 ir H2S gamyba lakiųjų rūgštingumo 0,1-0,2 g / l Gamybos Glycerolu iki 9 g / l sumažina obuolių rūgšties gamybą (obuolių rūgštis) atskleidžia vaisių aromatų pavadinimus Skiriama raudonųjų ir baltųjų vynų (ypač Chardonnay) su dideliu alkoholio kiekiu gamybai. Rekomenduojama antrinei fermentacijai ( vyno iš naujo )Kaip naudoti 5g -25 litrų maksimali dozė. suma mielių, turėtų būti maišoma į nedidelį kiekį karšto 100 ml., (20-35 ° C) vandens, pridedamas arbatinis šaukštelis cukraus, po 20 min., pridedama į visą mišinį. Temperatūros tarp mielių ir kontrolinės vertės skirtumas turi neviršyti 10 ° C. Pastba: pakuotė gali skirtis nuo matomos paveikslėlyje.

Likutis :
  • 0
Kategorija :
Dalintis:

Susisiekite