ENARTIS FERM AROMA

2.00

ENARTIS FERM AROMA


Išparduota

Dalintis:

Susisiekite

5g aktyvios vyno mielės iki 25 litrų vyno. Mikrobiologinės charakteristikos: Saccharomyces cerevisiae, atrankos Enartis Didelė galimybė dominuoti gamtos mikrobiologinią flora ( žudikas veiksnys ). Tolerancija alkoholiui iki 15%. Optimali fermentacijos temperatūra 15-24 ° C. Skirta šviežių vaisių, baltųjų ir rožinių vynų, turinčių intensyvų vaisių charakterį gamybai Lakiųjų rūgščių gamyba 0,15-0,25 g / l  Glycerolio iki 7,5 g / l , mielės gamina didelį kiekį esterių, kad padidinti aromatingą  intensyvumą, vyno aromatas tropinių vaisių, gėlių ir tt Gerinančios  aromatinių vynų kokybę, pagamintų iš žemos kokybės vaisių. Naudojimas: 5 g / 25L - Didžiausia dozė turėtų būti maišoma, į nedidelį kiekį karšto (35-38 ° C) vandens 1:10, po 20 min., pridedama į visą misos mišinį. Temperatūros tarp mielių ir mišinio vertės skirtumas turi neviršyti 10 ° C.