ENARTIS FERM aktyvios vyno mielės

2.00

ENARTIS FERM aktyvios vyno mielės


Išparduota

Dalintis:

Susisiekite

Mikrobiologinės charakteristikos: Deformacijų: Saccharomyces cerevisiae, atrankos Enartis Geras sugebėjimas dominuoti gamtos mikrobiologinę florą ( žudikas veiksnys ). Tolerancija alkoholiui 16% Optimali fermentacijos temperatūra 14-34 ° C. Vynininkystės poveikis: Skirta šviežių vaisių, raudonųjų vynų ir rūšinių vynų, kaip Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, Pinot Noir gamybai Žemas putojimas Stiprina raudoną spalvą ir puokštę vyne Pristabdo pieno rūgšties fermentacija Lakiųjų rūgščių gamyba 0,1-0,2 g / l Gamybos Glycerolu iki 8 g / l Žema riboflavino gamyba Kaip naudoti: 5 g / 25L - Didžiausia dozė turėtų būti maišomas, į nedidelį kiekį 100 ml., šilto (20-25 ° C) vandens, pridėti arbatinį šaukštelį cukraus, po 20 min., pridedama į misą. Temperatūros tarp mielių ir kontrolinės vertės skirtumas turi neviršyti 10 ° C. Pastba: pakuotė gali skirtis nuo matomos paveikslėlyje.