Pektolitinis fermentas

1.70

Džiovintas pektoenzimas 



Dalintis:

Džiovintas pektoenzimas yra fermentinis preparatas, palengvinantis vaisių sulčių paruošimą. Pridedant pektoenzimo, vaisiaus struktūra atsilaisvina, o tai vėlesnėse stadijose skatina gerą skysčio skaidrumą. Šio produkto pranašumas yra tas, kad laikant kambario temperatūroje jis išlaiko pastovų aktyvumą.

Svarbios savybės:
• Svoris 6 g
• 10-20 kg vaisių
• Lengvesnis sulčių spaudimas ir vyno skaidrinimas
Kaip naudoti:
Susmulkintus vaisius užpilkite trupučiu vandens (1–2 l / 10 kg vaisių) 40 ° C uogoms ir 80 ° C obuoliams, kriaušėms, slyvoms, svarainiams. Kambario temperatūroje ištirpinkite pektoenzimą 100 ml vandens. Kai vaisių masės temperatūra nukrinta iki 40 ° C, įpilkite ištirpinto preparato. Kruopščiai viską sumaišykite ir palikite uždengtą šiltoje vietoje 9-15 valandų. Po šio laiko spauskite sultis.

Sudėtis: pektolitinis fermentas

Grynasis svoris: 6 g