Amerikietiško ažuolo čipsai 100 gr.

2.65

Išparduota

Vidutiniškai išdegintas ąžuolas iš Amerikos vynui priduoda karamelės ar migdolų skonio, daugiausiai naudojamas šviesiam vynui brandinti. Dozavimas: 5-30 gramų/ 10 litrų vyno. Galima laikyti vyne nuo kelių dienų iki trijų mėnesių. Ąžuolo medžio drožlėmis brandintas vynas labai panašus kaip ir vynas brandinamas ąžuolo statinėse, bet šis būdas yra daug pigesnis. Gali būti naudojamas tiek fermentacijos metu, tiek jau pagamintam vynui brandinti. 

Naudojimas: vynams, vyno balzamiko ir žolelių actams. Jų naudojimas suteikia būdingą ąžuolo statinės aromatą.

 - jų pridėjimas suteiks subtilią natūralią spalvą ir suteiks konjako aromatą - senėjimo ąžuolo statinėje poveikį !!!

Dozavimas:
Vynai 20-50 g / 10 l
Stipresni alkoholiai (distiliatai) 10-30 g / 10 l

Kaip priedą prie misos, 0.05 g / 10 l

Rekomenduojamas kontaktinis laikas 2-4 savaitės.

Likutis :
  • 0
Kategorija :
Dalintis:

Susisiekite