Aktyvios mielės SpiritFerm Turbo FRUIT

3.20

Išparduota

Aktyvios mielės SpiritFerm Turbo FRUIT Mielės naminiam konjakui, brendžiui, kalvadosui ar kitiems vaisių distiliatams gaminti! Specialiai parinktos ir labai alkoholizuojančios (iki 18%) mielės, skirtos vaisių rinkiniams fermentuoti, skirtos fermentacijai naudojamų vaisių aromatams sustiprinti. Rinkinyje yra fermentų dozė, kuri palengvina vaisių fermentaciją. Pakuotė 25 litrams vaisių, (vaisių sulčių). Optimali fermentacijos temperatūra yra 20–27 * C, esant 25 * C? fermentacijos laikas 4-6 dienos. Reikėtų prisiminti, kad fermentacijos temperatūra negali viršyti 35 * C. Norint gauti 18% alkoholio, vaisius būtina papildyti cukraus sirupu. Reikėtų naudoti apie 200–300 g / 1 litrui misos (priklausomai nuo naudojamo vaisiaus rūšies). Nurodymai: mielės dedamos tiesiai į paruoštą misą maždaug 30 * C temperatūroje, tada viską reikia gerai išmaišyti. Sudėtis: Saccharomyces Bayanus mielių padermė, maistinė terpė, vitaminai, mikroelementai ir fermentai. Grynasis svoris 40g

Likutis :
  • 0
Kategorija :
Dalintis:

Susisiekite