VYNO MIELĖS AKTYVUS ENARTIS FERM EZFERM - 5Gp.k. 0027 Visas vaizdas

VYNO MIELĖS AKTYVUS ENARTIS FERM EZFERM - 5Gp.k. 0027

Skiriama raudonųjų ir baltųjų vynų su dideliu alkoholio kiekiu gamybai.

Prekės kodas 0027

Smulkiau

1,90€

 

Mikrobiologinės charakteristikos

   Deformacijų: Saccharomyces cerevisiae + Saccharomyces bayanus , atrankos Enartis

  Puikus gebėjimas dominuoti gamtos mikrobiologinią flora ( žudikas faktoriaus ).

  alkoholio tolerancija, iki 17%

 Optimali fermentacijos temperatūra 15-30° C.

  Labai greitos pradžios fermentaciją.

  Žema azoto ir deguonies gamyba.

 

Vynininkystės poveikis

  mažai putoja ir mažai tikėtina, kad susidarytų SO2 ir H2S

  gamyba lakiųjų rūgštingumo 0,1-0,2 g / l

 Gamybos Glycerolu iki 9 g / l

  sumažina obuolių rūgšties gamybą (obuolių rūgštis)

  atskleidžia vaisių aromatų pavadinimus

 Skiriama raudonųjų ir baltųjų vynų (ypač Chardonnay) su dideliu alkoholio kiekiu gamybai.

  Rekomenduojama antrinei fermentacijai ( vyno iš naujo )

 

 

Kaip naudoti

5g -25 litrų maksimali dozė.

 suma mielių, turėtų būti maišoma į nedidelį kiekį karšto 100 ml., (20-25 ° C) vandens, pridedamas arbatinis šaukštelis cukraus, po 20 min.,  pridedama į  visą mišinį. Temperatūros tarp mielių ir kontrolinės vertės skirtumas turi neviršyti 10 ° C.

Pastba: pakuotė gali skirtis nuo matomos paveikslėlyje.