ENARTIS FERM aktyvios vyno mielės raudoniems vaisiams 5g. ENAR 019 Visas vaizdas

ENARTIS FERM aktyvios vyno mielės raudoniems vaisiams 5g. ENAR 019

Skirta 25 litrų vyno pagaminti, atsparios didesniam alkoholio kiekiui.

Prekės kodas 0025

Smulkiau

1,90€

Mikrobiologinės charakteristikos:
  • Deformacijų: Saccharomyces cerevisiae, atrankos Enartis
  • Geras sugebėjimas dominuoti gamtos mikrobiologinę florą ( žudikas veiksnys ).
  • Tolerancija alkoholiui 16%
  • Optimali fermentacijos temperatūra 14-34 ° C.
Vynininkystės poveikis:
  • Skirta šviežių vaisių, raudonųjų vynų ir rūšinių vynų, kaip Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, Pinot Noir gamybai
  • Žemas putojimas
  • Stiprina raudoną spalvą ir puokštę vyne
  • Pristabdo pieno rūgšties fermentacija
  • Lakiųjų rūgščių gamyba 0,1-0,2 g / l
  • Gamybos Glycerolu iki 8 g / l
  • Žema riboflavino gamyba 
Kaip naudoti:
 5 g / 25L - Didžiausia dozė
 turėtų būti maišomas, į nedidelį kiekį  100 ml., šilto (20-25 ° C) vandens, pridėti arbatinį šaukštelį cukraus, po 20 min.,  pridedama į misą. Temperatūros tarp mielių ir kontrolinės vertės skirtumas turi neviršyti 10 ° C.
 
Pastba: pakuotė gali skirtis nuo matomos paveikslėlyje.