Vyno rinkinys - „Vinistart Complex“ skirtas fermentuoti minkštime. Visas vaizdas

Vyno rinkinys - „Vinistart Complex“ skirtas fermentuoti minkštime.

Produkte yra tauriųjų vyno mielių Saccharomyces cerevisiae, terpių su mineralinėmis druskomis, vitaminais ir pektoenzimu derinys. 

Smulkiau

2,50€

Mielės užtikrina greitą ir saugią iki 17% alkoholio fermentaciją, mineralinės druskos suteikia azoto ir fosforo, o terpė suaktyvina fermentacijos procesą, darydama įtaką vyno skoniui ir kvapui.

Be to, rinkinio sudėtyje esantis pektoenzimas palengvina vaisių sulčių išsiskyrimą ir sumažina vyno klampumą.

Naudojimas: maišelio turinį supilkite į 200 ml kambario temperatūros virinto vandens ir leiskite pastovėti 20 minučių. Sudėkite susmulkintus vaisius į fermentacijos indą ir užpilkite nedideliu kiekiu vandens. Tada įpilkite hidrato pradinio rinkinio, įpilkite vandens iki reikiamo tūrio, sumaišykite ir palikite fermentuoti. Rekomenduojamas fermentacijos laikas minkštime - iki dviejų savaičių. Pasibaigus šiam laikui, išspauskite vaisių sultis ir palikite misą tolesnei fermentacijai.

Sudėtis: S. cerevisiae vyno mielės, diamonio vandenilio fosfatas, pektinazė, vitaminas B1 (tiamino hidrochloridas), emulsiklis: sorbitano monostearatas (E491).