Alcotec 48 CLASSIC Turbo p. k. 207 Visas vaizdas

Alcotec 48 CLASSIC Turbo p. k. 207

Distiliavimo mielės ALCOTEC CLASSIC 48, turbo mielės.

Smulkiau

3,20€

Mielės, naudojamos cukraus fermentacijai:

-14% per 48 valandas arba

- 21% per 7–10 dienų.

 

Grynasis svoris: 130 g

 

 

Naudojimas:

Į fermentatorių įpilama 15 litrų šilto vandens (25 ° C), po to pridėkite cukrų pagal proporcijų lentelę. Sumaišykite, kol visiškai ištirps. Įpilkite vandens iki 25 litrų.Tada supilkite „Alcotec 48 Classic“ maišelio turinį ir sumaišykite.

 

Norint gauti 21% alkoholio , būtina atvėsinti skystį, kad temperatūra būtų 18-24 ° C.

 

Sudėtis: mielės, maistinės medžiagos, vitaminai ir mikroelementai.

 

Alkoholis 14% - 6 kg cukraus - 2 dienos - 20-35 ° C

Alkoholis 17% - 7 kg cukraus - 3 dienos - 20-30 ° C

Alkoholis 19% - 8 kg cukraus - 5 dienos - 20-27 ° C

Alkoholis 21% - 9 kg cukraus - 7-10 dienų - 18-24 ° C

 Fermentacija yra labai turbulentinė - negalima naudoti kamščių ar fermentacijos vamzdžių.

gamintojas: alcotec uk.