Restart vyno mielės BAYANUS G995 p.k. SPIR027 Visas vaizdas

Restart vyno mielės BAYANUS G995 p.k. SPIR027

Restart vyno mielės

Smulkiau

2,10€

Restart vyno mielės, labai aktyvios vyno mielės: Rekomenduojama iš naujo paleisti sustabdytą fermentaciją.Saccharomyces cerevisiae bayanus mielės gali būti naudojamos ir pirminei, pagrindinei fermentacijai, skirta šviežių vaisių baltūjų  ir raudonūjų vynų fermentacijai. Skirta 20-50 litrų misos.

 

Mielės turi būti maišomos į nedidelį kiekį truputi pasaldinto ir šilto (30 ° C) vandens 1:10, po 20 minučių, kada matysite kad mielės suputojo  įterpti jas į misą ir sumaišyti.

 Dėmesio: Temperatūra tarp misos ir mielių skirtumas neturėtų viršyti 10 ° C.

Kilmės šalis: Švedija.