Prancūziško ažuolo čipsai vidutinio skrudinimo 100 gr. p.k. FR100 Visas vaizdas

Prancūziško ažuolo čipsai vidutinio skrudinimo 100 gr. p.k. FR100

Prancūziško ažuolo čipsai vidutinio skrudinimo 100 gr.

Smulkiau

2,50€

Prancūziško ažuolo čipsai vidutinio skrudinimo, skirti vyno skonio ir kvapo pilnumui išgauti brandinimo ar fermentacijos metu.Dozavimas: 5-30 gramų/ 10 litrų vyno. Galima laikyti vyne nuo kelių dienų iki trijų mėnesių. Ilgesnis brandinimas aktualus raudonam vynui, ar vynui aktyvesniam skoniui išgauti, trumpesnis laikymas baltam vynui. Prancūziškas ąžuolas suteikia vanilės aromato, pasirūpina lengvu sodrumu.Gali būti naudojamas tiek fermentacijos metu, tiek jau pagamintam vynui brandinti.

 O naudojant stipriems gėrimams, distiliatams pasigaminti puikius brendžius ar viskius.