Amerikietiško ažuolo čipsai vidutinio skrudinimo 100 gr. p.k. JAV100 Visas vaizdas

Amerikietiško ažuolo čipsai vidutinio skrudinimo 100 gr. p.k. JAV100

Amerikietiško ažuolo čipsai vidutinio skrudinimo (CUMM). 

Smulkiau

2,50€

Vidutiniškai  išdegintas ąžuolas iš Amerikos vynui priduoda karamelės ar migdolų skonio, daugiausiai naudojamas šviesiam vynui brandinti. 

Dozavimas: 5-30 gramų/ 10 litrų vyno. Galima laikyti vyne nuo kelių dienų iki trijų mėnesių. Ąžuolo medžio drožlėmis brandintas vynas labai panašus kaip ir vynas brandinamas ąžuolo statinėse, bet šis būdas yra daug pigesnis.

Gali būti naudojamas tiek fermentacijos metu, tiek jau pagamintam vynui brandinti.

. O naudojant stipriems gėrimams, distiliatams pagaminsite puikius brendžius ar viskius.